wijncafé de kade is alleen op afspraak open

Daarom is het belangrijk dat je ons minimaal een week van tevoren mailt of belt als je je feest bij ons wil vieren. Lijkt het je wat? Gezellig, we zetten de wijn voor je koud (de rode niet hoor, geen zorgen).

aan de bar

Bij ons kunnen je gasten zelf aan de bar bestellen. Alles komt dan gewoon bij elkaar op 1 rekening. Onze huiswijnen zijn ‘open’ wijnen, en die schenken wij dus per glas. Deze 4 verschillende witte, en 3 verschillende rode wijnen krijg je bij ons voor een eerlijke prijs (€ 5,-) per glas, maar met ons assortiment op de fles kun je het zo gek maken als je wilt. We hebben bovendien altijd een flesje bubbels koud staan, voor het geval dat.

oh ja..

Laten we de rest niet vergeten! Want natuurlijk hebben we meer dan alleen maar wijn. Heerijke (speciaal)biertjes bijvoorbeeld van Brouwerij Martinus, of prachtige whisky’s met zorg uitgekozen door onze vrienden van Monk.

Aan de aperitivo-tafel

Ga je voor de aperitivo? Dan staat er bij binnenkomst een tafel voor je klaar met allemaal heerlijke Italiaanse hapjes. Daar betaal je een bedrag per persoon voor. De aperitivo is er in twee versies. De ‘gewone aperitivo’ met Italiaanse vleeswaren, kazen, olijven en crostini’s met verschillende smeersels zoals pesto en sardine paté. En de ‘uitgebreide aperitivo’, voor wanneer je wat stevigers zoekt. In dat geval breiden de aperitivo voor je uit met een heerlijke huisgemaakte lasagne.

  • Aperitivo: 7,50 per persoon
  • Uitgebreide aperitivo: 12,50 per persoon 

Onze belangrijkste regel is dat het gezellig moet zijn. Maar er zijn nog wat dingen die je even moet weten:

  • We zijn alleen open op afspraak.
  • We hebben plek voor maximaal zo’n 75 á 80 man.
  • Onze minimale baromzet is 500,-. Heb je uiteindelijk een wijnrekening van bijvoorbeeld 400,-? Dan vullen we ‘m aan tot de 500,-. 
  • We zijn maandag t/m donderdag en zondag open tot 23:00 uur, en op vrijdag en zaterdag tot 01:00 uur. Zo houden we de buren ook een beetje te vriend.

vivi il momento.